Gezocht bijles Rotterdam en omg!

  • Student

    Hallo,

    Ik ben een meid van 22 jaar die behoorlijk wat heeft meegemaakt in haar leven. Hierdoor is mijn scholing vanaf jongs af aan al verwaarloost. Ik ben niet dom integendeel heb een vmbo-t (mavo) diploma gehaald zonder er specifieke moeite voor te hebben gedaan. Sins die tijd ben ik niet meer echt naar school gegaan waardoor de achterstanden die ik al had nog duidelijker zijn geworden. Mijn droom is om Accountant te worden of Accountmanager en uiteindelijk naar de Universiteit te gaan. Om dit alles te behalen en vooral de eerste stap heb ik serieuze begeleiding nodig met vooral spelling en grammatica wiskunde, rekenen en economie etc. Het liefst werk ik gewoon aan alles.

    Ik ben opzoek naar iemand die er de tijd voor heeft om mij met alles te begeleiden maar vooral iemand die hier bevoegd/gespecialiseerd in is. Een ex lerares of iemand die part-time werkt of gepensioneerd of dergelijke. Ik zie het zo voor me. Een kennismaking om te kijken of er een klik is en dan beginnen met testen hoever ik ben en met een lesplan opstellen. Mijn voorkeur gaat uit naar iemand die daar in de zomervakantie ook tijd voor heeft. Ik heb nooit geleerd hoe ik moet leren voor toetsen of hoe ik huiswerk moet plannen, werkstukken scripties aantekenen maken tijdens de les.

    Misschien denkt u nu ojee dit is een probleem kind, neen ik ben vroeger ernstig verwaarloost. Gelukkig heb ik mijn leven opgepakt en gaat het nu goed met mij. Ik heb leuke baantjes gehad altijd met hoge functies e.d. Door mijn vlotte babbel en leergierigheid. Ik ben uitermate gemotiveerd!! En ben niet opzoek naar iemand die het puur voor het geld doet maar iemand die een ander graag wat wilt leren iemand helpen met iets waar hij of zij de rest van zijn leven wat aan zal hebben een echte leraar dus! Uiteraard is dit alles tegen een vergoeding alles in overleg ook de materialen benodigde boeken en dergelijke! U kunt u prijs noemen of we kunnen het overleggen tijdens de eventuele kennismaking. Ik ben dol enthousiast en heb dit echt nodig hoop dat ik via deze weg een geschikt persoon vind!

    Ik woon in Rotterdam, mijn voorkeur gaat uit naar iemand bij wie ik ook thuis kan komen als dit echt niet kan kan het ook gewoon bij mij. Ik woon in Rotterdam en indien u vanuit huis kunt werken kan ik ook eventueel reizen binnen een bepaalde afstand niet langer dan +/- een uur. Bedankt voor het lezen alvast en hoop iemand te vinden! Groetjes

  • Leerling

    Ik heb deze zoek opdracht geschreven u kunt mij mailen op papier_@live.nl

  • Farida

    Beste,

    Ik las je advertentie waarin je op zoek bent naar een studiebegeleider.

    Indien je nog niet voorzien bent, meld ik mij hierbij aan als geintresseerde.

    Ik ben een academisch opgeleide vrouw uit Den Haag en heb heel wat voor mij

    bekende mensen met plezier begeleid in het volgen van een studie.

    Jouw voorkeur is dat je bij de begeleider aan huis gecoached wordt. Dit is ook mijn voorkeur.

    Zoals jij al aangeeft is motivatie bij beide partijen en een klik van groot belang om succes te boeken.

    Mocht je nog niet voor zien zijn en met mij van gedachten willen wisselen over de mogelijkheden, dan verneem

    ik dat graag van je. Als je al bent voorzien, dan wens ik je heel veel succes met je ambities!

    Vriendelijke groet,

    Farida