Learn2Study is een onafhankelijk instituut voor huiswerkbegeleiding en bijles in Apeldoorn. Het is gelegen aan de Schuttersweg 73 op slechts 1 minuut fietsafstand van het Veluws College Walterbosch, Christelijk Lyceum en Sprengeloo.

Learn2Study onderscheidt zich door kleinschalige, persoonlijke en professionele begeleiding. Géén grote groepen en geen opgelegd systeem, maar individueel maatwerk voor iedere leerling. Learn2Study kent ook ruime openingstijden, zodat leerlingen direct na schooltijd bij ons terecht kunnen en eventueel ook later terecht kunnen. Daardoor is er genoeg tijd om het werk af te krijgen. Rondom toetsweken en examens zijn we extra lang geopend, zodat leerlingen zich optimaal kunnen voorbereiden.

Tijdens de huiswerkbegeleiding wordt er vanzelfsprekend veel aandacht besteed aan planning, structuur en ‘leren leren’. Máár Learn2Study gaat verder door vakinhoudelijke ondersteuning te bieden tijdens de huiswerkbegeleiding.

Learn2Study biedt ook bijles aan. Tijdens deze vorm van individuele begeleiding wordt er specifiek gewerkt aan één vak. Nieuw is de mogelijkheid tot groepslessen. In groepjes van maximaal 4 personen (uit dezelfde klas/niveau) wordt een intensieve aanvulling gegeven op de les op school.

In aanloop naar de examenperiode zal Learn2Study in Apeldoorn examentrainingen aanbieden. Tijdens deze intensieve trainingen worden leerlingen voor een specifiek vak getraind in het maken van examens. De belangrijkste stof voor het examen wordt klassikaal herhaald en er wordt individueel geoefend met oude examens.

Voor meer informatie kijk op www.learn2study.nl