Forum voor huiswerkbegeleiding pagina
Startpagina.nl Dochters op alfabet Categorieen Voor kids Luister radio Kijk TV Meer Startpagina

huiswerkbegeleiding.startpagina.nl/prikbord

U kunt geen nieuwe berichten plaatsen op dit prikbord.

Ga naar discussie: VorigeVolgende
Ga naar: DiscussielijstNieuw berichtZoekenLog inPrint
 • Uitgeklapt op datum • Uitgeklapt met draadjes

Huiswerkbegeleiding en examentraining nu ook in Velsen!

Gepost door: Rene Schotvanger ()
Datum: 19 maart 2011 19:32

Bent u op zoek naar huiswerkhulp en examen trainingsbureau voor uw kind? Of kom je als leerling problemen tegen, waarbij wij jou kunnen helpen? Wij bieden nu huiswerkhulp voor de regio Velsen en omstreken, onder de naam Happy Homework.

Wij zijn twee ervaren, bevoegde docenten uit het voortgezet onderwijs en vonden het tijd, dat er in Velsen en omgeving een goede huiswerkhulp en examentraining aangeboden wordt.

De huiswerkhulp aan kinderen uit het voortgezet onderwijs, maar ook basisonderwijs, wordt verleend vanuit Velsen-Zuid. Aldaar zijn wij gevestigd in het pand waar voorheen jeugdsociëteit d’Arc gevestigd was. Geheel gerenoveerd biedt deze locatie rust en ruimte om het huiswerk beter te gaan organiseren.

Wij vinden het belangrijk dat huiswerk leuk gevonden wordt. Het uiteindelijke doel is om kinderen meer persoonlijke motivatie voor school mee te geven, zodat de prestaties op school verbeterd worden. Het gaat nog verder dan dit. Kinderen kunnen door de juiste planning ook beter inzicht krijgen in de eigen cognitieve mogelijkheden. Met andere woorden, kinderen ontdekken wat hun (on)mogelijkheden zijn door de juiste hulp en ondersteuning in relatie tot het denkniveau. De maximale mogelijkheden van uw kind kunnen hierdoor worden benut.

Wij zijn gevestigd op de mooie en rustige locatie gelegen aan het Kerkplein 5 in Velsen-Zuid. Wij bieden aldaar de mogelijkheid om kinderen in een prettige en ontspannen sfeer hun huiswerk te maken en daarmee te zorgen voor betere resultaten.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen?
www.happyhomework.nl

of stuur een email naar
info@happyhomework.nlOnderwerp Geschreven door Gepost
  Huiswerkbegeleiding en examentraining nu ook in Velsen!
Rene Schotvanger 19/03/2011 19:32
Ga naar: •DiscussielijstZoekenLog in
Sorry, je hebt geen toestemming voor het posten van berichten in dit forum.
 
Privacy- en cookiebeleid - Copyright - Disclaimer - Alle dochters - Dochters per categorie - Forum en chatregels - Contact
© 1998-2011 Startpagina B.V. - huiswerkbegeleiding.startpagina.nl - onderdeel Sanoma Media Netherlands groep