Bijles of huiswerkbegeleiding Purmerend

  • Scool 's Cool

    Scool 's Cool: Bijles en huiswerkbegeleiding in Purmerend

    PURMEREND - Sinds half september is Scool 's Cool in Purmerend geopend. Inmiddels geniet een flink aantal leerlingen van deze extra (bij)lessen. Soms krijgen ze bijles in kleine groepjes, soms individueel. Leerlingen vanaf groep 5 krijgen veel ondersteuning in vooral Taal en Rekenen en leerlingen van het VMBO krijgen hulp in de vakken waar zij moeite mee hebben.

    "Het liefst werk ik in kleine groepjes: leerlingen die elkaar kunnen aanvullen en stimuleren. Soms werken wij met eigen materiaal, soms met materiaal dat door de school wordt aangeleverd. Als er een toets aankomt, voor welk vak dan ook, besteden wij daar extra aandacht aan en gaan wij oefenen. Dat levert hele goede resultaten op, kinderen scoren merkbaar beter en dat is goed voor hun zelfvertrouwen”, aldus Wendy van Beek vanScool 's Cool.

    Het contact tussen school, ouders, en Scool 's Coolstaat hoog in het vaandel. Allen hebben er baat bij dat het kind zelfvertouwen heeft/krijgt in datgene hij/zij doet en door die zelfvertrouwen pakt de leerling ook de nieuwe stof sneller op.

    Naast het rekenen besteden wij veel aandacht aan taal. Wij werken hard aan taallogica, begrijpend lezen, grammatica, spellingsregels enzovoort. Al het leren wordt gecombineerd met spelletjes, interactief leermateriaal en er wordt ook gebruik gemaakt van bijvoorbeeld Wikipedia en andere leerzame sites.

    Niet alleen de leerlingen, ouders maar ook de school merkt de positieve inbreng van deze bijlessen, niet alleen in presteren en inzicht, maar ook in motivatie, werkplezier en zelfvertrouwen.

    Basisschoolleerlingen kunnen iedere middag terecht van 1600 -1800 uur en leerlingen van het Voortgezet Onderwijs kunnen overdag een afspraak inplannen.

    Scool ‘s Cool geeft namelijk ook bijles aan VMBO leerlingen. Aangezien zij regelmatig roosteraanpassingen hebben, houden wij de tijden voor VMBO studenten flexibel. Wekelijk kunnen zij hun bijlesuur doorgeven. Naast de bijlessen geven wij ook ondersteuning bij leerbegeleiding en timemanagement. Wat vooral geschikt is voor de eerstejaars VMBO’er; er komt in één keer zoveel op hen af, dat ze het overzicht kwijtraken.

    Scoolscool@live.nl voor meer informatie en tarieven.Scool 's Cool is gevestigd in Purmerend.

  • Yvonne

    Vanaf welke groep van het basis onderwijs geven jullie bijles ?